De training ‘OP WEG NAAR’ de brugklas’ is een korte brugklastraining die jou kan helpen om meteen een goede start te maken op jouw nieuwe school.

De overgang van groep 8 naar de middelbare school is voor veel kinderen een grote stap. Ineens heb je te maken met verschillende vakken, verschillende docenten, een rooster, op tijd op de juiste plek zijn, diverse soorten huiswerk en nieuwe leerstof.

Wil je in de brugklas vanaf de eerste dag goed voorbereid zijn en weten hoe je de dingen het beste kan aanpakken?
Dan is de training
”OP WEG NAAR de brugklas” echt wat voor jou!

In 3 lessen van 60 minuten gaan we in kleine groepen:

  • Kijken welke agenda je het best kunt gebruiken en hoe je zo snel en gemakkelijk je huiswerk kunt opschrijven.
  • Kijken naar de soorten huiswerk en hoe je dit het beste kunt aanpakken.
  • Focuslezen; want als je beter focust, onthoud je beter wat je leest!
  • De eerste stappen van het mindmappen zetten.
  • Sleutelwoorden herkennen; Hoe haal je de kern uit een stuk tekst? Hoe herken je hoofd- en bijzaken?
  • Woordjes en begrippen leren door middel van leerkaartjes.

De training is erg waardevol zodat je meteen een goede start kunt maken op de middelbare school. Gecombineerd met de training ’Snel leren = leuk leren’’ die je in de brugklas vanaf de herfstvakantie kunt volgen, krijg je een heel breed pakket aan studievaardigheden aangereikt om de overgang van de basisschool naar de brugklas zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor wie is de training:

Geschikt voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en kinderen die al in de brugklas zitten. De lessen worden in groepjes van 3 tot maximaal 5 leerlingen gegeven

Op afspraak kan de training ook op school/ klassikaal gegeven worden. Neem hiervoor contact met me op: info@studiepuntoostgelre.nl

Investering

€99,50- inclusief materialen. De cursus wordt in groepjes van minimaal 3 tot maximaal 5 leerlingen gegeven.

De training kan, bij onvoldoende aanmeldingen, ook individueel gegeven worden. De kosten bedragen dan € 189,95 inclusief materialen. ( de training wordt bij de leerling thuis gegeven). Buiten Lichtenvoorde worden er reiskosten berekend van € 0,21 per km.

Waar?

De groepstraining wordt gegeven bij Cultureel centrum Den Diek te Lichtenvoorde.

Aanmelden en vragen?

Heeft u vragen maak dan gebruik van het contactformulier ook kunt u uw zoon/dochter via dit formulier aanmelden onder vermelding van Naam, adres, telefoonnummer, klas en hulpvraag. Ik zal telefonisch of per email contact met u opnemen.

Bij vervolginschrijving van de training ‘Snel leren = leuk leren’ ontvang je het cursusboek t.w.v. €31.50 cadeau!

https://www.studielift.nl/CURSIST/groep_8.html

Via de volgende website van de bedenkster en vormgeefster van deze cursus Annemieke Groeneveld kun je alvast het handige en gratis e-book https://www.studielift.nl/e-book.html downloaden vol tips voor het organiseren rondom je huiswerkplek, en slimme huiswerk- en leertips.