Meer leren in minder tijd, wie wil dat niet? De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel leerlingen een sprong in het diepe; ineens heb je wel 10-15 vakken waar je huiswerk voor krijgt en moet je van de één op andere dag een meester in het plannen en organiseren van je huiswerk zijn!

Tijdens de cursus Snel leren = Leuk leren krijg je meer grip op je huiswerk door dit beter te plannen en te organiseren. Daarnaast krijg je inzicht in jouw manier van leren en technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2-4 keer sneller lezen, samenvatten met behulp van een mindmap en beter onthouden dankzij geheugentechnieken. Deze training is geschikt voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en studenten.

De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:

  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk op?
  • Hoe leer ik sneller te lezen en beter te onthouden?
  • Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden?
  • Hoe maak ik leren leuker?

Voor wie

Alle leerlingen in het voortgezet onderwijs en studenten.

Voor vmbo leerlingen is er een speciale training snel leren = leuk leren vmbo editie ontwikkelt.

Investering

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van één uur en worden in kleine groepjes ( max 4 leerlingen) gegeven . De kosten bedragen € 295,- inclusief het boek “Snel leren=Leuk leren” (t.w.v. € 31,50) basismateriaal om met alle aangeboden technieken direct aan de slag te kunnen gaan en een telefonisch oudergesprek.
De groepstraining vindt doorgang bij minimaal 2 deelnemers.

De training kan ook individueel aangeboden worden. De kosten bedragen dan € 392,50 inclusief werkboek en basismaterialen. De lessen worden bij de deelnemer thuis gegeven. Buiten Lichtenvoorde worden er reiskosten berekend van € 0,21 per km.

Waar?

De groepstraining wordt gegeven bij Cultureel centrum Den Diek te Lichtenvoorde.

Vragen of aanmelden.

Heeft u vragen maak dan gebruik van het contactformulier ook kunt u uw zoon/dochter via dit formulier aanmelden onder vermelding van Naam, adres, telefoonnummer, klas en hulpvraag. Ik zal telefonisch contact met u opnemen.

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie over deze training op https://www.studielift.nl/CURSIST/snel_leren_is_leuk_leren.html

Gratis e-book met allerlei tips: https://www.studielift.nl/e-book.html