Indien U het leuk vindt om uw ervaring met onderwijspraktijk Studiepunt Oost Gelre te delen met anderen, kunt u hier een reactie plaatsen.

5 Thoughts to “Review”

 1. Natasja

  Echt een aanrader!! Hier een enthousiaste zoon die heeft leren plannen en vooruit kijken! Het leren gaat hem makkelijker af en niet alles hoeft meer op het laatste moment te gebeuren.
  Een goed te volgen cursus met een duidelijke, heldere aanpak en uitleg. Dik tevreden! Susan, bedankt voor je hulp en enthousiasme.

 2. Lyane

  Onze zoon heeft de training “alle teksten de baas” gevolgd.
  Ook hier een enthousiaste jongen, die veel heeft geleerd en waar die in de toekomst mee verder kan. Ook met het oog naar het voorgezet onderwijs zal hij hier waarschijnlijk veel baat bij gaan hebben. Verder zijn de trainingen goed te overzien en door de rust, duidelijke uitleg en enthousiasme van Susan, maken de trainingen zeer leerzaam en worden teksten voor onze zoon helderder. Susan nogmaals ontzettend bedankt!

 3. Majonne

  Susan is erg betrokken, past de leerstof aan wat op dat moment nodig is. Ze motiveert en heeft een aanpak die uitgaat van het positieve.
  Onze dochter heeft met veel plezier met Susan gewerkt en mooie stappen gemaakt.

 4. Diana

  Een hele fijne aanvulling op de studie. Daar waar het op de basisschool allemaal makkelijk gaat, en je op het VO voor verrassingen komt te staan, want ja, dan moet je aan de bak. Maar hoe? Fijn dat je onze zoon zelf laat nadenken en het niet wordt voorgekauwd. Susan, je neemt er alle tijd voor. Super fijne aanpak. Iets waar mijn zoon altijd zijn voordeel mee zal doen. Bedankt

 5. Charlotte

  Susan heeft onze zoon geholpen met plannen en vooruitkijken. Sluit mooi aan bij de school waar hij zit. Susan motiveert en past de stof aan waar nodig. Ze is betrokken en neemt de tijd en is enthousiast en dat werkt aanstekelijk. En nu mag hij het in praktijk brengen. Nogmaals bedankt voor je ondersteuning Susan!

Leave a Comment